Syster yster

Var precis inne på syrrans blogg och insåg att hon gjort världens gulligaste inlägg. (Om mig, hihi) Värmer lite extra när man ser sånt. Så får väll ta och svara här (vill ju inte vara sämre än lillesyrran)

Johanna Greus, en tjej av egen karaktär.
Tjejen som inte var mammas dotter utan pappas dotter,
vilket då innebar att jag inte var pappas dotter utan mammas dotter.
Tjejen som lekte med rött nagelack i mamma och pappas säng (och fick morsan att tro att hon förblödde.)
Tjejen som sprang uppför Kebenekaise som om det vore kullen i trädgården.
Tjejen som gick elva mil i de svenska fjällen utan att klaga (när storasyrran stanna hemma... Finns ju inget rinnande vatten i skogen!)
Tjejen som tror att hon har rätt i allt...
Tjejen som nu skaffat pojkvänn! (innan storsyster... forever alone...)
Tjejen som nu ska ta sitt pick och pack och flytta för gymnasiet. ( Vad ska mamma och pappa göra då...?)
Tjejen som jag vet alltid kommer finnas där genom alla livets dagar.
Tjejen som jag är otroligt glad att få kalla min syster!

Älskar dig, kom ihåg det!

/Alexandra

www.Greusss.blogg.se


Måndag

Nu sitter man här i soffan. Denna veckan så kommer våra Flyingedagar se lite speciella ut då vi ska göra test-hästskötarexamen. Vi gör inte den riktiga förens nästa år. Men nu i tvåan får vi chansen att göra den inför våra lärare. Har precis skrivit teoriprovet och jag tror det gick ganska bra faktiskt! Hoppas hoppas....

/Alexandra

Världens sötaste pålle!<3

Bilder tävling



Hade med mig världens bästa team som hjälpte mig under hela dagen!



Skabersjö

Igår gjorde då jag och Max vår tävlingsdebut! Jag statade LA:3 och LA:4.

I första red jag nog fram lite för länge, han kändes dock super fin inne på framridningen men dog när vi kom in på banan... Var nog nerver från bådas håll... Slutade på 62% vilket jag inte är så jätte nöjd med men efter kollat på filmen tycker jag faktiskt att det var lite orättvist dömt... Men det är så det är med bedömningssporter.

I LA:4 red jag fram i ca 20min och jag red fram intensivt. Nu skulle han banne mig lyssna på skämkeln och han skulle svara snabbt och effektivt. Detta gav resultat och han var så mycket finare inne på banan! Det finns dock massor att fila på men det var så mycket bättre än ritten innan och jag var super nöjd! Det slutade med 66% och en tredje placering! :)

/Alexandra


Träning

Träning på schemat idag, och är supernöjd med Fia. Tränade mycket skänkelvikningar och även lite förvänd. Känns att det går framåt, och även Karin tyckte det så det känns bra. En roligt nyhet som jag glömt skriva är att Fian ska få följa med till Hasse Hoffman i Danmark under min praktik! Ska bli riktigt roligt. Har förövrigt galet mycket i skolan just nu så förutom Fia så ägnas i princip all tid och energi till det.



/ Karin

Skärpning!

Hejsan!

Nu har det varit paus från denna sida tillräkligt, så här kan man ju inte hålla på... Senaste veckan har bjudit på några ganska roliga grejer. Red programridning i torsdags, LA:3 på 75% och MSV:C1 på 65%, har film på det som jag hade tänkt få upp här. Jag införsaffade mig även ett kandar förra veckan, bara tränset inte betten. Fick ett bra erbjudande på det så slog till (med hjälp av mamma och pappa såklart). Nu försöker jag och Amanda plugga men det slutade så här....

/Alexandra


Lever livet

Kör skoter, umgås med tjocka släkten och träffar fina vänner. Har haft en bra och traditionsenlig påskafton innebärande påskägg, skoterkörning, pimpeltävling, grillning och en massa sol, härliga norrland ;) Hörs igen när jag är tillbaka i skåne.
/ Karin

Twitter

Nu har jag också skaffat twitter, avsikten var att jag skulle följa andra men då var man ju tvungen att skaffa ett eget konto.. Vill nu följa mig så hittar ni mig på  @GreusAlexandra
/Alexandra



Hemma

Nu är även jag hemma! I helgen har min syster varit på besök och vi har bland annat hunnit med att rida, shoppa och gå på bio! Igår eftermiddag hoppade jag på flyget upp hit och kom fram sent i natt. Är här exakt en vecka och under tiden får Fia en välförtjänt vila. Så ha överseende med dålig uppdatering för nu ska jag njuta av lovet :)
/ Karin

bloglovin
Vi är två tjejer som flyttat till Skåne för att plugga på Hippologigymnasiet på Flyinge. Här kan du följa våran vardag med skola, livet på internat och självklart våra hästar! Dressyren är passionen i oss båda och vi strävar efter att bli bättre och bättre var dag på en av Sveriges riksanläggningar för ridsport. Mer info om oss båda hittar du under flikarna "Om Alexandra" och "Om Karin".
RSS 2.0