Home Sweet Home!

Just nu sitter man hemma i soffan, wierd att man inte har varit hemma på 5 veckor med endå känns det som man bara varit borta en dag. Allt är så himmla bekant typ... eller hur jag nu ska förklara det.. Tåget kom fram till Göteborg idag vid 11.00 där jag mötte upp mamma och pappa som befann sig där. Hoppa in i bilen och åkte hem, åkte även förbi Skara Hästsport och lämande in mina stövlar på lagning ännu en gång. Har även hunnit förbi stallet och kollat på lite pay and jump. Imorron ska syrran träna så ska hänga med på det, ikväll väntar bara en lugn kväll i soffan. Sen får vi se vad jsg hittar på resten av veckan!

Saknar Maxen som ska spendera lovet hos Karin Engström, men jag tror det är både bra och nyttigt för honom att han får lite bootcamp där!

/Alexandra


3 bilder till från igår



/ Karin

bild från igår

Hon har börjat bli riktigt fin i kroppen nu, min lilla pärla :D



/ Karin

Alex och Max - programridning för Bo Jenå


MSV:C1

Idag red jag upp MSV:C1 för Bosse. Det gick helt ok men det saknades lite energi i honom. Hans skolor var så där men det blev bättre när vi tog dem igen efter jag ridit programmet. Men jag lyckades få ihop 62% endå:)
Film kommer!

/Alexandra

olofträning - alex & max


Dragkedjor....SUCK!

Jag blir så fruktansvärt irriterad.... Jag lämnade in min stövlar på lagning för 5veckor sedan, 5 VECKOR SEDAN! Igår hämtade jag ut dem och när jag ska pröva dem och drar upp dragkedjan så spricker den på exakt samma ställe som innan! De har förmodligen bara bytt ut löparen som det brukar göra....men de är inte den det är fel på!

/Alexandra


Hunger games

Har börjat läsa dessa böcker Hunger Games nu, har kommit en bit in i den första boken och måste säga att de verkar riktigt bra! :) Vill super gärna se filmen nu!

/Alexandra


Time passes by

Nu sitter jag i soffan, har lucnhrast och passar på att slänga in ett inlägg. Nu är det endast 5 dagar kvar innan ett efterlängtat påsklov börjar. Max kommer att spendera lovet hos min tränare Karin Engström, kan nog vara bra för både honom och mig att komma iväg på lite tillridning. Själv packar jag väskorna och drar hem på lördag. Så himla gött att komma hem och bara vara en hel vecka och ladda batterierna för att sedan komma tillbaka och köra på i 7veckor innan det är dags för praktiken. Efter det blir det ett långt och härligt sommarlov, som jag längtar!!!

Imorron ska jag och Max rida upp MSV:C1 för Bo Jenå, kan nog vara bra att få lite tips på vad jag behöver göra för att kunna starta det inom en snar framtid:)

/Alexandra



Träning för Olof, dag 2

Idag gick det skitbra på träningen. Fick aha-upplevelser och är verkligen proppad med ny inspiration! Så himla kul. Idag fortsatte vi träna lite på formen och bjudninge. Red lite förvänd och började smått träna på uppridningar på medellinjen. Försökte få henne att verkligen acceptera mina skänklar då hon ibland kickar mot den i bl.a skänkelvikningar. Mot slutet samlade vi ordentligt. Är så stolt över lillfisen!

/ Karin


Mamma Fia

Hittade en sån söt bild på Fias ägares facebook som jag bara måste visa! Det är med hennes senaste föl. Den är efter Orlando.

/ Karin


Träning för Olof Axelsson, dag 1

Är nöjd efter dagens träning. Vi tränade mycket på att få henne kvickare och försöka få fram mer bjudning i henne, så att hon blir mer självbärig och lite resligare. Eftersom hon gärna vill gå lite lägre och inte riktigt sätta sig. Olof var riktigt duktig, klar och tydlig och formulerade sig bra så man verkligen förstod. Så jag ser också mycket fram emot morgondagens pass.

 

/ Karin

 


Dag ett, träningshelg för Olof Axelsson

Nu är första dagen avklarad av vår träningshelg för Olof och kan säga att vår första träning gick awsooooome! Riktigt roligt att få någon annans syn på saker och ting.

Har haft lite problem med att han kortar upp sitt steg för mycket nu när jag börjat samla honom mer och mer. Jag vill att han ska bli högre och ha mer eftergift i nacken samtidigt som han sätter in bakbenen mer under sig. Men jag vill inte att han ska tappa effektiviteten och rundheten i sina gångarter. Han blir lätt ganska stum och statisk som Olof sa "En tennsoldats häst." Men då fick jag rida honom mer på yttertygel och inte ge honom chansen att hänga i inner då jag helt enkelt fick släppa den om han gjorde det. Jag skulle samtidigt rida mot den yttertygeln så han började jobba med större språng men endå in en hög form. Vilket han tillsut gjorde och det kändes super!

Fick även tipset att jobba på att kunna öka hans spektra vad gäller form, samling, tempo m.m. Då han nu är väldigt begränsad i sitt sätt att jobba. Han gillar att gå i samma form och tempo, men att jag måste kunna reglera honom mer, och pressa honom mer!

Ser fram emot morgondagens pass!

/Alexandra

Film kommer!


Effektiv!

Idag har vi varit ganska effektiva, och spenderat 4 timmar i stallet.. Har ridit lösgörande pass ute på melonbanan i det otroligt superfina vårvädret, putsat vår utrustning inför helgen, och tvättat våra hästar ordentligt :) Har dock varit så lat och tråkig att jag inte orkat ta en endaste bild, tyvärr. Efter att ha sovit i soffan någon timme och kollat på skavlan (hej pensionär) så är jag så trött att ögonen går igen av sig själv. Så avrundar här och hoppar i säng så jag orkar upp imorgon, har nämligen morgon i vårt stall.

/ Karin

Stolt!

Insåg precis vilken sjuuukt snygg bild som kommit upp på bloggen nyss... Men ibland får man bjuda på sig själv ibland när man står där trött, svettig och benen känns som de ska falla ihop. Men riktigt stolt över att vi var duktiga och gick ut och sprang, och det gick bra! Vi höll ett bra tempo och jogga på i hela 35min. Hehe inte direkt marathon, men ganska bra för att inte ha joggat på ca 1år... Och efter det blev det kyklingsallad till middag!

Ridpasset på Maxen gick fin fint idag! Känns bra inför träningarna i helgen och programridningen för Bosse på tisdag.

Nu ska jag och Karin plugga då svenska prov ska skrivas på fredag....SUCK....

/Alexandra

Gissa vad vi har gjort..


Årets första springtur avklarad!

Dagen

Idag har 4 timmars hål stått på schemat.. Eftersom det bara går bussar från flyinge 8.15 och nästa 11.30 så hade jag inget val än att ta den tidiga bussen och sitta i skolan i 4 timmar istället för att ta den senare och därmed komma 20 minuter försent. Tänkte att jag kunde ju faktiskt få lite plugg gjort i skolan. Det blev istället så att jag, Klara och Alex drog till Mormors bageri och satt oss där för ett halvhjärtat pluggförsök! Fick knasig träningstid, så hade 15 minuter på mig, från dess att jag hoppat av bussen, hunnit byta om och gå på toa, samt cykla till stallet och ta in Fia från hagen, och göra iordning henne (inklusive linda benen). Ja ni hör ju hur omöjligt det låter, men jag fick hjälp av supersnälla amanda så jag satt på Fia exakt när jag behövde rida ifrån stallet för att hinna, och kom exakt i tid föra att hinna rida fram till träningen :D Träningen i sig gick bra, red mycket på kvartslinjen och försökte få in bogen och ha henne lite lätt utåtställd för att få henne att ta ytterhjälperna. Försökte få loss henne i bogarna som åker lite hit och dit. Tränade på att få henne att spåra i fattningarna och sätta under sig med speciellt det högra bakbenet som hon har lite problem med. Är nöjd, hon kämpade på, men jag måste verkligen planera bättre och vara mer noggrann! Slarvmaja är vad jag är..

Blev en hel uppsats här, cred till dem som orkar läsa allt ;)   

/ Karin


Man har inte direkt lust att slita upp dem för en ridtur när dem ligger så här sött och vilar :)

Galoppbanan

Att igår körde jag riktigt hårt med Fia! Det var fint väder så red till galoppbanan för lite konditionsträning. Vi galopperade som dårar och Fia blev löddrig över halsen och svettig ända upp till öronen, och det plaskade om henne när jag tog av sadeln, haha.. Fick spola av henne ordentligt, och idag tog jag lite för givet att hon hade träningsverk så skrittade ut tillsammans med två andra i stallet. Imorgon står träning för Karin på schemat!



/ Karin

Ihopkörd vecka

Hela min vecka har precis kört ihop sig totalt!  Har inte hunnit träna för Karin (min tränare, inte bloggkompis) på ca 2 veckor, vilket känns mindre bra. Och pga av att vi har grejer med Talang i veckan hinner jag inte det denna vecka heller. Ska i och för sig träna för Olof Axelsson både lördag och söndag men jag hinner inte träna nästa tisdag heller pga av att jag ska rida programridning då och sen är det påsklov! Under påsklovet åker han till Karin på tillridning, så får väll ta tag i träningarna igen efter lovet....

/Alexandra


6 månader!

Kom och tänka på en sak, jag har nu haft Max i 6månader och 2dagar! Helt sjukt va tiden går fort!
Jag kan i bland känna att prestationsångetsen kommer krympade när jag håller på med dessa fyrbenta djur. Allt blir så mycket mer seriöst när man är här nere i Skåne, och inte minst på Flyinge! Jag vet när jag hade ponny hemma så var jag ute i skogen och rejsa en hel del, jag red barbacka, jag longerade i grimma och massa grejer som jag förmodligen skulle bli halshuggen över om jag gjorde här. Eller iellafall så inbillar jag mig det! Så när jag för några veckor sedan var och rejsgalopperade på galoppbanan tillsammans med Amanda så satt jag och skratta på hästen för det var så himmla härligt att gör det igen, och Max verkade tycka att det var superroligt!!
Men nu är det mycket mer seriöst vad gäller ridningen, vilket det absolut måste vara om jag vill bli bättre! Jag planerar varje vecka vad jag ska göra under veckan, jag rider 6 dagar i veckan varje vecka, jag försöker få in träning nästan varje vecka. Detta gör att man sätter ganska mycket press på sig själv för man vill bli bättre och man vill att andra ska tycka att man utvecklats. 

Men tänker man på hur mycket jag och Max har hunnit göra under 6 månader så känns den ganska bra. Vi har lyckats komma med i Färs och Frosta Ryttartalang, vi har fått chansen att träna för Förbundskaptenen i Dressyr Bo Jenå, jag har startat en LA:4 på 66% och en LA:3 på 70% och jag ska nästa vecka rida upp MSV:C1 för Bo Jenå. För 1 år sen var den en dröm att få göra dessa saker och nu har det blivit verklighet på grund av att jag fått världens bästa häst! 

(Stort tack till Mamma och Pappa!)

/Alexandra

Första dagen i Skåne för Maxen!


Nu sex månader senare!


 

War Horse

Dagen har varit en riktig slappisdag! Drog till stallet tidigt idag då jag och Karin hade morgonfodring i stallet, fixade allt då och har sen haft en riktig slapp dag i hemma. Har fått lite plugg gjort också. Tänkte sätta mig och kolla War Horse ikväll, har inte sett den och vill gärma se den. Hoppas den är bra gjord då det är välldigt svårt för hästfolk att kolla på hästfilmer. Mest för att de som ofta rider i filmerna inte är bra på att rida för fem öre, och hanteringen av hästar i filmer ofta är lite wierd... Men den har fått bra kritik och jag började nästan gråta när jag såg trailern..hehe...

/Alexandra


Dagen

Idag blev vi funktionärer bjudna på jättegod lunch som bestod av kycklingfilé, stekt potatis och bernaisesås. Därefter övade vi ett par gånger på att ta fram och bort hindrena. Vi skulle få fram och bort 3 hinder, varav 2 oxrar, på 45 sekunder. Första gången måste jag erkänna var lite kaos, men vi skärpte till oss ordentligt och under hingstvisningen fungerade allt och vi klarade det på 43 (!) sekunder. Alla hingstar var fantastiska men tröjorna vi fick som vi trodde skulle vara snygg, var långt under förväntan haha, riktigt fula så dem visas nog inte här :)

/ Karin

Sevärt!!!

Jag filmade lite grann mellan varven idag på hingstvisningen, och här är ett ihopklipp av några av hingstarna som var här idag. Helt klart sevärt!! Speciellt 1.15 samt 1.56 ;)

 

/ Karin


Tips

En nyttig och kalasgod sallad som är lätt att slänga ihop när man kommer hem trött och hungrig från stallet till exempel.  Den består av:
Salladsblandning med 4 olika salladssorter. Finns massa olika salladsblandningar färdiga påsar på Ica!
Avocado
Paprika (röd, annars blir det ingen smaksensation)
Mozarella
Bacon
Matvete

Släng ihop och njut, sjukt gott!!

/ Karin



Snabba puckar!

Ska snart dra på mig stallkläderna och sticka till stallet. Ska hinna rida en snabbis innan jag måste skynda mig hem och duscha innan jag och Karin ska befinna oss i storaridhuset för att träna inför den stor Hingstvisningen som ska gå av stapeln här ikväll. Red förbi Kungsgården igår när de hade genrep eller något liknande. Det var inga dåliga hästar som gick omkring där. Få se om vi lyckas knäppa några kort medans vi ska bära hinder!

/Alexandra


Detta kommer bli stort!

Imorgon har Paul Schockemöhle hingstvisning här på Flyinge, och idag har alla hingstarna anlänt. Alla biljetter är slutsålda och dem har tillochmed monterat en storbildsskärm i lilla ridhuset så fler ska kunna se hingstarna. Hingstar som kommer är bland annat Bordeaux, Shooting Star, Surprise, San Amour, Skovens Rafael, De Noir, Metall, Sir Donnerhall, Balou du Rouet, Diarado, Castino, Toulouse, Chatender, Crelido och Cabachon. Jag och Alex har frivilligt anmält oss som funktionärer inför det här eventet och det kommer bli riktigt kul att se fastän vi kommer måsta jobba häcken av oss!!


Sir donnerhall och Balou du rouet.

/ Karin

Ekonomisk rådgivning

Har nu varit på ekonomisk rådgivning i Löberöd på Färs och Frosta Sparbank. Intressant information men de hade lite fel när det hade räknat med att en 18-åring lägger ut 180 kr i månaden på idrott. Gäller inte riktigt oss...hehe... Men annars var det väll vettig information, inser bara att man inte vill bli vuxen. Hur ska man kunna betala för hästen?!

/Alexandra


Fias pappa

Har märkt att Fias pappa är för dem flesta rätt okänd, hade själv ingen aning om vem det var när jag först hörde det. Visade sig vara en väldigt fin hingst.
Carismo 95059 heter han, och är en hannoveranare född 1993.

http://www.blup.se/sv-se/horses/2904-carismo





Gårdagen

Har promenerat med Fia dem två senaste dagarna, för i förrgår när jag gjorde min dagliga visitation så tyckte jag att hon kändes en aning tjock i vänster fram. Inte varm eller öm eller något annat men för att kunna avvakta och se om det ändrades på något sätt så kändes det bäst att inte rida. Igår var det helt försvunnet så idag ska jag rida. Men hypokondriker som jag är kan jag kanske inte låta bli att det går ut lite över hästen också :) Men är hellre för försiktig.. Så igår tog jag fia under en armen och kameran under andra och följde med Alex och Max till melonbanan. Var riktigt vårväder!

/ Karin


En gammal favorit



/ Karin

Bilder från gårdagens ridpass

Igår red jag ett pass på melonbanan och då följde Karin med och passade på att knäppa några kort!

/Alexandra


God Morgon!

Just nu sitter jag i köket med min frukost framför mig och skriver. Idag är vi lediga och snart så bär det av till stallet för att släppa ut hästarna. Jag ska passa på att rida nu direkt på morgonen. Vid 11.00 ska jag ha utvecklingssamtal med min klassföreståndare så måste hinna hem till dess, hon får ha överseende med att jag kanske luktar lite häst...
Ikväll ska jag på ekonomiskt rådgivning med hela Talang gänget, blir intressant att få höra vad dom har att säga till en tjej vars enda inkomst är studiebidrag, mamma och papppa :P hehe...
Slänger upp något mer lite senare!
Ha det gött!
/Alexandra


En bild från när vi gick i ettan!
Klara, Julia, Matilda och Elvira


Brandövning

Igår hade vi brandövning här på internatet, riktigt roligt faktsikt! Fick släcka bränder med brandsläckare i olika former och med brandfilt. Fick även åka brand bil!! Hehe...

/Alexandra

Förvirrad tjej får instruktioner..



Elin räddar vår stackars brinnande man...

Genomgång av bilen...


Elsas nya yrke?


Smygtitt


Mitt rum!

Har passat på att städa nu när vi har så låååååång lunch:) Karin har ju visat hur hennes rum ser ut men inte jag, såg jag tog ett par bilder nu när det är nystadat och fräscht, även fast mamma kankse inte håller med mig när hon ser detta :P Hehe...

/Alexandra

Hallen


Badrumme
t


Rummet



Lite bilder på väggen


Mitt diplom står prydligt på skrivbordet!

Onsdag

Just nu har vi lunch, ett par veckor framåt kommer vi ha 4 (!) timmars lunchrast på onsdagar.. idag har vi haft morgonstalltjänst, därefter arbete med häst. Idag har vi knoppar, lindat och visat häst vid hand. Allt som träning inför hästskötarexamen.. Det som är kvar idag är körlektionen, där vi kör par igen. Imorgon är vi lediga, välbehövligt.

/ Karin



Jag visade Magica de Hex, född 97 efter Garibaldi-Irco Marco.


Träningshelg för Olof Axelsson

Nu har vi båda anmält oss till träningshelg för Olof Axelsson den 24-25 mars. Det ska bli både roligt och intressant att prova träna för en ny tränare!

/Karin & Alexandra

Lånade en bild från deras hemsida www.ojsporthorses.se


Vi bandagerade Candide

På lektionen på Flyinge igår.



/ Karin



Snuttis på promenad


Hon är ju bara för charmig mitt lilla hjärtegryn. Var så varmt och soligt också så hon kunde gå naken :)

/ Karin

Köra par!

Igår var det dags att köra par för första gången och förste man att hålla i tömmarna blev jag själv. Det gick helt ok, men jag hade ju Marie Karhle bredvid mig hela tiden så det kändes ganska säkert. Häftig känsla att ha två svarta muskepaket framför sig som drar vagnen. Ser fram emot nästa lektion!
Körde bara en kort runda ut i det härliga vårvädret, Bonnie och Clyde skötte sig bra även fast dom kankse tyckte att det var segt att skritta hela runda.

/Alexandra

Genomgång


Bonnie och Clyde



Det gäller att visa vem det är som bestämmer!

Första tävlingen inplanerad!

Nu har jag kollat in min första tävling! Verkar som det blir en regional dressyrtävling den 21 april. Programen passade perfekt då det är LA:3 och LA:4! Taggar som tusan då jag inte tävlat på ca 1,5 år!

/Alexandra

Bild från klubbtävlingen tidigare i Februari!


Hade inte varit fel

Med en sån här! Från Pikeurs nya vårkollektion.



/ Karin

God Morgon!

Just nu har vi lektion, eller ja rast mellan två lektioner. Var inte speciellt pigg idag när vi gick upp och cyklade till gymnasiestallet för morgonstalltjänst. Men när man väll kommit igång och mocka flyter det på ganska bra. Idag ska vi antingen köra eller rida vet inte riktigt vilket men det löser sig.. I eftermiddag blir det ett ridpass med Max, tänkte köra lite mer lösgörande och imorron blir det träning för Karin.

/Alexandra

Snygga i våra Flyinge tröjor!


Skulle inte tacka nej till denna skönhet!

Denna lilla skönhet skulle jag inte tacka nej till. Men jag måste då hitta ca 7000 kr någonstans. Har sett att fler och fler hoppryttare rider med denna hjälm, så det kanske är den nya GPA hjälmen som börjar komma fram. Tycker dock att den är snygg och stilren och skulle absolut kunna använda den på dressyrbanan. Det som är så bra med den är att man kan designa den helt själv, så vill du ha krokodilskinn på den så får man lägga ut ca 17 000kr. Samshield är företaget som tillverkar dessa hjälmar!

/Alexandra



Männen dominerar

Bland juniorerna segrade KarlJakob Ingvarsson, bland young riderna KarlPhilip Ingvarsson och bland seniorerna Jens Fredricsson! Har varit otroligt spännande omhoppningar och särskilt bland seniorerna var det överlag fina ritter och hög standard.

/ Karin


Tävlingsfeber!

Just nu är det paus mellan klasserna och vi passar på att gå hem en sväng innan vi drar oss tillbaka mot läktaren. Igår var det fullt med tävlinga överallt i Sverige. SM på Flyinge, Matilda vår klasskompis tog hem två placeringar på grannklubben och syrran hemma tog hem två placeringar men sin ponny Vind! Saknar ponny tiden då man var ute på tävlingar, även fast det aldrig gick bra, men hela atmosfären var så rolig! Man kände till många och vi var alltid stors gäng när vi var ute:)

/Alexandra

Två bilder pappa mms på syrran igår!





Många fina hästar

Om ni undrar varför uppdateringarna tryter, så är det ju SM i hoppning här på
Flyinge. Så när vi inte äter, sitter på internatet och kollar romantiska snyftisar eller är i stallet och rider våra egna, ja då sitter vi förmodligen bänkade på läktaren i stora ridhuset och förundras/blir nervösa över dem som vågar sätta fart mot 1,50 hinder. Idag är det solig och fint, men finalerna går så om mindre än en halvtimme sitter jag nog inomhus igen för ca 6 timmar framåt.. Fia har gått som en klocka hela veckan så jag är jättenöjd och idag ska hon få vila. Kul är också att det inte bara är SM i hoppning som går här i år, utan även SM i dressyr! Ibland underskattar man det liv man lever :D

/ Karin

Horsewear Amigo

Igår hämtade jag ut ett paket med ett nytt täcke till Maxen. Köpte det i Göteborg men pga att de inte hade storlek så skicka det ett täcke i rätt storlek till samma pris hem till mig, behövde inte ens betala frakt. Provade det idag på vår promenad och det satt som en smäck!

/Alexandra


Drive in

Idag har man varit i skolan till kl 16:00. Torsdagar är veckans jobbigaste dag då vi inte kommer hem förens 17:00. Men nu har Klara tagit körkort och Julias bil är här så det blev att åka bil till skolan och hem, svängde förbi drive in på Max (resturangen) på hemvägen.

Idag blev det ingen ridning, tog en promenad med Maxen istället:)

/Alexandra


Dagen

Idag var det som sagt dags för hoppning i skolan, gick hyfsat bra men får väll skylla på att jag inte hoppar så ofta...  Efter det blev det en uteritt i det soliga med kyliga vädret. Har även hunnit vara på ryttarjudo med Talang och ätit mat. Nu sitter jag i soffan och ska väll få några läxor gjort. Har även hämtat ut ett nytt täcke på posten, en 150g innertäcke som jag beställde i Göteborg:)

/Alexandra

Härlig vårbild på mig och Amanda


Hoppning

Idag hade vi hoppning på skolan. Kul med lite variation i allt dressyrtragglande som man håller på med utanför skolan haha :) Tränade relaterade avstånd och hoppade en liten bana. Red en av de nyare hästarna på gymnasiet, Amarilli, e: Amiral - Herkules. Hon var rolig att hoppa för hon var väldigt lyhörd och lätt att reglera, men var en aning spänd. Jag måste träna på att få en bra rytm i galoppen istället för att fokusera på avståndet fram till hindret :)

/Karin




Rolig bild, men bättre än ingenting ;)

Gårdagens träning för Karin

Gick himla bra! Fia kämpade på utomordentligt, kändes avspänd och samtidigt ganska explosiv. Go känsla helt enkelt och hon kändes jättemjuk i båda sidorna när jag travade av henne. Veckans hemläxa är att jag måste vara mer noggrann och precis med avstämningar och verkligen runda henne ordentligt i båda sidorna så att jag även får en ärlig eftergift på innertygeln. Så nu jobbar vi vidare tills nästa träning :)

/ Karin



En bild från i måndags när jag travade av.

Bättre sent än aldrig

Här kommer lite bilder från klubbtävlingen på Flyinge RF.






Hela teamet av goa tjejer som hjälpte mig! :D


Seger pose


Håret



/Alexandra

Bombar med bilder från dagens ridpass




Jag och Alex tog en fotodag idag så äntligen kan vi bjuda på lite bilder :) Hon fotade mig och jag fotade henne och här är resultaten.
/ Karin

Bilder Från Dagens Ridpass



Fotograf: Karin

/Alexandra

Bruksprov

Senaste dagarna har bjudit på vårväder och en massa sol, bruksprov på Flyinge = en hel del läckra hingstar, har ju varit sjuk hela veckan så har missat jättemycket men hann kolla lite. En kalasfin Fia som fått mig att le hundra gånger om på sista tiden. Dock får jag erkänna att jag inte alls log lika stort idag när vi var tvungna att vara 4 personer för att kunna fånga henne i hagen.. Dumma häst :)

/ Karin







Söndag

Hej hej!

Dålig uppdatering, men veckan ha varit mindre rolig med ett fysikprov som jagat en. Men nu är det gjort och nu ska det bli bättre update. Sitter vid Klaras dator i soffan och ska snart lyft arslet och vandra bort till stallet. Sen blir det en hel del plugg under dagen, ledig imorron så dagen kommer väll bestå av plugg då också.
Skriver mer senare!
/Alexandra

Klara och Jag en dag i höstas!



bloglovin
Vi är två tjejer som flyttat till Skåne för att plugga på Hippologigymnasiet på Flyinge. Här kan du följa våran vardag med skola, livet på internat och självklart våra hästar! Dressyren är passionen i oss båda och vi strävar efter att bli bättre och bättre var dag på en av Sveriges riksanläggningar för ridsport. Mer info om oss båda hittar du under flikarna "Om Alexandra" och "Om Karin".
RSS 2.0